02 November 2008

Canterbury: Bledisloe Cup

Salam BUNDLE...

Fuhhh... dah seminggu aku tak post ape2 kat blog XY BUNDLE ni..
so, untuk mengelakkan aku kena sound ari ni aku kena tulis something gak..
kekkekee...

kita tgk pic ni... aku baru dapat last week.. cun beb..!!!
(klik kat gambar utk paparan lebih besar & jelas)







baju ni xde la rare pun.. cumanya jenis ni kita jarang nampak la. Pada sesiapa yang tak berapa mengenali dunia rugby ni, aku cite la ckit ye... (mayb muor76 leh bantu aku nanti - sebab dia peminat setia rugby)... hhehehe...

Bledisloe Cup ni adalah game yang dibuat utk dua negara gergasi dlm dunia rugby iaitu New Zealand (All Black) & Australia (Wallabies).. Tak salah aku, game ni mula sejak tahun 1931 lagi.. mula2 tu dorang buat sekali dalam beberapa tahun. Tapi sekarang dah jadi game tahunan. Gilir2 jadi tuan rumah. Tapi untuk tahun 2008 ni buat pertama kali dorang buat game ni di luar new zealand & australia. Dorang wat game tu kat HONG KONG (1 november 2008 - semalam). keputusannya, all black (19) vs wallabies (14). All Black menang lagi lerrrr...

baju ni bukan utk pameran semata, untuk dijual gak sebenarnya.. heheh..
berminat...?? contact aku la ye...

ADIOS..!!!

3 orang dah komen:

Mohd Anuar Mohamad Yusof said...

berapa rege nyer wak?

muor76 said...

cantik baju tu... bape rege dia?
tu sweater yerk?
aku nyer yg nak letgo tak amek gambo lagik.. sibuk sket arr.. ngan kije ngan pindah umah.. eh tempat ko ngan bangi jauh tak? ingat sabtu nih nak turun bangi.. leh kite jumpe jap.. p minum ker..

xy bundle said...

harga aku buka RM88...
kain sweater... condition mmg A.

muor76,
bangi xde la jauh sgt... leh je kalau nak jumpa kat bangi.. lepak minum teh...