11 November 2008

501xx




RM 178





RM 138





RM 128





RM 158





RM 138

05 November 2008

Koleksi T-Shirt: Part I


1. andy warhol (L, biru muda) = RM58
2. andy warhol (XL, biru gelap) = RM58



3. DKNY (L) = RM38
4. Canterbury Ladies (M) = RM58



5. Che Guevara (L) = RM48
6. Lacoste (M) = RM48



7. Jean Michel Basquiat (L) = RM48
8. Fitleist (L) = RM48



9. Tommy Hilfiger (L) = RM38
10. X-Large (L) = RM38



11. Hot Wheels (M) = RM28
12. Supreme (XL) = RM68



13. Bone (M) = RM28
14. Army (M) = RM28

02 November 2008

Canterbury: Bledisloe Cup

Salam BUNDLE...

Fuhhh... dah seminggu aku tak post ape2 kat blog XY BUNDLE ni..
so, untuk mengelakkan aku kena sound ari ni aku kena tulis something gak..
kekkekee...

kita tgk pic ni... aku baru dapat last week.. cun beb..!!!
(klik kat gambar utk paparan lebih besar & jelas)







baju ni xde la rare pun.. cumanya jenis ni kita jarang nampak la. Pada sesiapa yang tak berapa mengenali dunia rugby ni, aku cite la ckit ye... (mayb muor76 leh bantu aku nanti - sebab dia peminat setia rugby)... hhehehe...

Bledisloe Cup ni adalah game yang dibuat utk dua negara gergasi dlm dunia rugby iaitu New Zealand (All Black) & Australia (Wallabies).. Tak salah aku, game ni mula sejak tahun 1931 lagi.. mula2 tu dorang buat sekali dalam beberapa tahun. Tapi sekarang dah jadi game tahunan. Gilir2 jadi tuan rumah. Tapi untuk tahun 2008 ni buat pertama kali dorang buat game ni di luar new zealand & australia. Dorang wat game tu kat HONG KONG (1 november 2008 - semalam). keputusannya, all black (19) vs wallabies (14). All Black menang lagi lerrrr...

baju ni bukan utk pameran semata, untuk dijual gak sebenarnya.. heheh..
berminat...?? contact aku la ye...

ADIOS..!!!