21 October 2008

Barang Baik...!!!

Hari aku tak de apa nak story pun. Tapi tangan ni gatal nak tulis.

So, kali aku nak tunjukkan satu t-shirt best yang ada dalam koleksi XY BUNDLE. Korang tengok la sendiri ye. Kalau nak tengok yang besar sikit, korang klik je kat gambar tu. Boleh nampak dengan lebih detail.

Kalau leh kira, korang kiralah berapa banyak nama artis & band yang ada kat atas t-shirt tu. Aku penah cuba nak kira, tp xleh beb, naik juling mata aku.. hehehe..

Value t-shirt ni mmg dah turun sikit sebab dah alter. Asal nye dia size XL, tp telah dikecilkan mengikut size badan owner sebelum ni. Tapi aku tak kisah pun. Aku sayang sebenarnya baju ni. Kalau orang berani bayar aku lepas lah. Kalau diikutkan memang la mahal harga nya dengan condition baju.

Tapi t-shirt ni dah jatuh dalam kategori rare & vintage beb... Payah nak dapat maaaa...

Tgh plan nak frame kan t-shirt ni... hehehhee...














6 orang dah komen:

Lestat said...

bro...baju tu jgn jual bro.Rare tu bro.cun abes dan unik..ko framekan...aku sokong.

xy bundle said...

hehhee... tq atas komen bro. e2 la pasal.. aku syg gila ngan baju nih.. :) mmg kena frame la nampak nye nih... hehhee...

muor76 said...

boleh bulor bijik mate cam nih..hehehehe

xy bundle said...

muor76,
bulor...??
xpaham la plak bro..
heheh..

0rG_gil0 said...

br0..
br0 jual jeh bj ni..
jual murah2..
ble aku bli..
haha
gurau2an jek..
aku skg br0 frame je bj 2..
nt ble ank cucu br0 tlg kire skali bpe byk band ade dlm uh.
wawawa
brg2 br0 ngam2 la..
teringin ku nk pegy bundle mu...
huhuhu

0rG_gil0 said...

br0..
bj lad zep xd0 lg ke..??
0rg ng0ri beminat nih..
hahaha