18 January 2008

2008: Tahun Baru

hi sume...
lama sangat dh tak menulis dalam blog nih.. kepada yang selalu masuk dan membaca blog ni, terima kasih dan maaf sebab lama tak update.
untuk tahun 2008 ni, xybundle memang dh ada macam-macam planning.. antara dapat dibuat atau tak je... hehehhee...

perkembangan yang paling terbaru, xybundle akan mula menjual original perfume (bukan reject). perfume ni dalam kotak dan siap wrap dengan plastic lagi. sekarang ni memang xybundle ada menjual perfume. tapi yang jenis original reject tu. yang tak de kotak. alhamdulillah, hari tu terjumpa supplier yang buat original perfume siap kotak... dia ambil dari luar negara. esok (19 jan 08) baru nak pergi jumpa supplier tu, nak tengok stok-stok yang dia ada. nanti kalau dah mula di jual di kedai saya akan maklumkan kepada semua.

dalam blog yang sebelum ni saya ada inform nak cerita tentang harga-harga pakaian bundle kan...? nampaknya tak sempat nak cerita kali. Insyaallah, dalam posting lepas ni, saya akan cerita tentang topik tu...


chowzzz....